Музична Гоголіана - Кавунник, О. А. (Актуальні проблеми історії, теорії та практики художньої культури, 2014)
Стаття присвячена творам українських та зарубіжних музикантів ХІХ – ХХІ століть на літературні сюжети Миколи Гоголя, їх значенню в контексті музичного мистецтва, художньо-естетичного виховання прийдешніх поколінь
Keywords: Микола Гоголь; культуротворчість; оперний жанр; музична культура