РЕГІОНАЛЬНО РІДКІСНІ ВИДИ РОДУ CORYDALIS L.: СТАН ПОПУЛЯЦІЙ ТА ПОШИРЕННЯ НА ТЕРИТОРІЇ НІЖИНСЬКОГО РАЙОНУ - Петровська, Вікторія Михайлівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.б.н., доцент кафедри біології Лобань Л.О.