РЕКЛАМНА ФУНКЦІЯ ЗАГОЛОВКІВ АНГЛОМОВНИХ ТЕКСТІВ НОВИН:ЛІНГВОКОГНІТИВНИЙ АСПЕКТ - Зотікова, Юлія Вячеславівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Данильченко Ірина Валеріївна к.ф.н., доцент. Рецензент: Тхір Маркіян Богданович, к.ф.н., доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ Університету Короля Данила; Рецензент: Талавіра Наталія Михайлівна к.ф.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов.