НАУКОВИЙ ВИМІР СОЦІАЛЬНО- ПЕДАГОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ СЬОГОДЕННЯ - (:unkn) unknown (My University, 2021)
До збірника увійшли матеріали й тези V Міжнародної науково-практичної конференції для молодих науковців «Науковий вимір соціально-педагогічних проблем сьогодення», яка відбулася 13 травня 2021 р. в Ніжинському державному університеті імені Миколи Гоголя і зібрала шістдесят вісім молодих науковців із десяти закладів освіти України, Білорусі і Польщі. Для студентів, магістрантів, аспірантів, викладачів, науковців, фахівців соціальної сфери.
збірник матеріалів V Міжнародної науково-практичної конференції (13 травня 2021 р., м. Ніжин) / за ред. О. В. Лісовця, С. О. Борисюк. Ніжин : НДУ ім. М. Гоголя, 2021. 156 с.
Keywords: соціальна робота; соціальна педагогіка; соціальні послуги; інклюзія; розвиток і виховання дітей