Особливості організації дозвілля учнівської молоді на Чернігівщині (початок ХХ ст.) - Матвієнко, С. І. (НПУ ім. М.П. Драгоманова, 2011)
З опорою на архівні джерела автором розкрито особливості добору форм і напрямів організації дозвілля учнів навчальних закладів різного типу. Висвітлено погляди видатних громадських діячів Чернігівщини даного періоду на проблему організації дозвілля учнівської молоді
Features of the organization of leisure of students in Chernihiv (beginning XX century)
Keywords: дозвілля; історія педагогіки