Формування самостійності учнів початкових класів під час вивчення предметних дисциплін - БОНДАР, ІРИНА ВОЛОДИМИРІВНА (My University, 2018)
Науковий керівник: канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Білоусова Н.В. Рецензенти: к.п.н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Падун Н.О. к.п.н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Самойленко О.В.