Методичні рекомендації до написання курсових робіт з методики навчання іноземних мов - Палій, О. А.; Пономаренко, О. В.; Халимон, І. Й. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2021)
У методичних рекомендаціях вміщено вимоги до змісту та оформлення курсових робіт, подано критерії їх оцінювання та описано процедуру захисту, детально представлено послідовність етапів роботи над курсовим проєктом. У додатках представлені зразки окремих компонентів курсової роботи. Методичні рекомендації призначені для студентів, які виконують курсову роботу з методики навчання іноземних мов, і для викладачів, які здійснюють керівництво курсовими роботами студентів.