Всеукраїнська студентська наукова конференція "Сучасні проблеми фізико-математичних наук та методики їх викладання" - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Збірка включає матеріали доповідей, в основу яких покладено результати наукової роботи студентів ВНЗ України, а також магістерських, дипломних та курсових робіт з фізико-математичних наук, а саме: прикладної, вищої та елементарної математики, інформатики, програмування, моделювання, фізики і астрономії та методики їх викладання. У текстах доповідей збережено авторський стиль подання матеріалу.