Потенціал територіальної громади в подоланні сімейної депривації у дітей трудових мігрантів - Чиж, Катерина Вікторівна (My University, 2019)
Магістерська робота присвячена виявленню потенціалу територіальної громади у подоланні сімейної депривації у дітей трудових мігрантів. У роботі проаналізовано нормативно-правові засади соціальної роботи в умовах територіальної громади, наведено напрями та форми діяльності соціального працівника. Представлено результати емпіричного дослідження проявів сімейної депривації у дітей трудових мігрантів. Схарактеризовано складові профілактичного впливу на дитину з проявами сімейної депривації. Визначено потенціал територіальної громади в межах соціально-інституційного та персональному компонентів. Розроблено профілактичну програму сімейної депривації у дітей трудових мігрантів для роботи з оточенням дитини.
Keywords: соціальна робота; діти трудових мігрантів; сімейна депривація; територіальна громада