ОСОБЛИВОСТІ РУХОВОЇ АКТИВНОСТІ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ У ДІТЕЙ 7-9 РОКІВ, ЯКІ ПЕРЕХВОРІЛИ НА ГРВІ ТА COVID-19 (НА ПРИКЛАДІ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ) - Василега, Павло Андрійович (My University, 2023)
Дисертація на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 091 – Біологія та біохімія. – Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя МОН України, Ніжин, 2023.
Кваліфікаційна наукова праця на правах рукопису
Keywords: рухова активність; серцево-судинна система; пульс; систолічний об’єм крові; гострі респіраторні вірусні інфекції; COVID-19; дитяче населення; артеріальний тиск; хвилинний об’єм крові