«Попередження і подолання негативних проявів поведінки молодших школярів у ігровій діяльності» - Гусар, Ольга Володимирівна (My University, 2019)
Науковий керівник: к.пед.н., професор Коваленко Євгенія Іванівна Рецензенти: к.пед.н., доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту Філоненко О.С. к.пед.н., вчитель-методист гімназії №3 м.Ніжин Кирилюк С.Д.