Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, педагогічні пошуки, здобутки - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
До збірника увійшли статті учасників ІІ Регіональної науково-практичної Інтернет-конференції студентів, молодих науковців, педагогів-практиків "Сучасне дошкілля: актуальні проблеми, педагогічні пошуки, здобутки", яка відбулася 20 червня 2024 року на кафедрі дошкільної освіти НДУ імені Миколи Гоголя. Матеріали друкуються в авторській редакції. Для студентів, магістрантів, викладачів, науковців, фахівців дошкільної освіти.