Часопис історико-юридичного факультету Вип. 5 - (:unkn) unknown (My University, 2014)
До збірника включено наукові праці викладачів кафедр всесвітньої історії та історії України Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, а також викладачів навчальних закладів, з якими спів- працює університет, з широкого кола питань розвитку історичного процесу від найдавніших часів до сьогодення.
Збірник наукових праць