ФУНКЦІОНУВАННЯ ПРИКМЕТНИКІВ В АНГЛОМОВНИХ ІНТЕРНЕТ-СТАТТЯХ КУЛЬТУРОЛОГІЧНОЇ ТЕМАТИКИ - Клименко, Оксана Юріївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Данильченко Ірина Валеріївна к.ф.н., доцент Рецензент: Тхір Маркіян Богданович, к.ф.н., доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ Університету Короля Данила; Рецензент: Талавіра Наталія Михайлівна к.ф.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов