Економічна та соціальна географія України - Барановський, Микола (НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Практикум містить завдання до аудиторних практичних занять з економічної та соціальної географії України. Призначений для студентів закладів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями С6 Географія і регіональні студії та А4.07 Середня освіта (географія).