Література та культура Полісся. Вип. 88 - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім.М. В. Гоголя, 2017)
Literature and Culture of Polissya. – Vol. 88. Series "History Research". – № 8 / editor-in-chief H. V. Samoylenko. – Nizhyn : NDU named after Gogol, 2017. – 276 р.