Основи медіаосвіти у початковій школі: навчально-методичний посібник здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня ОПП Початкова освіта - Бобро, А. А. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2025)
Навчально-методичний посібник «Основи медіаосвіти у початковій школі» розроблений здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня ОПП Початкова освіта і містить комплекс матеріалів: матеріали до лекційного курсу, структуру навчальної дисципліни, питання практичних занять, завдання до НДЗ, самостійної роботи, орієнтовний перелік питань до контрольних робіт за розділами, додатки з мультимедійними уроками та вправами для розвитку медіакомпетентності учнів початкових класів.