Постановка голосу - Хоменко, А.Б.; Коробка, В. І. (Видавництво НДУ, 2011)
До навчально-методичного посібника «Постановка голосу» ввійшли навчально-методичні та науково-дослідні матеріали з питань підготовки вчителя музики до вокально-педагогічної діяльності в умовах загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів музичного профілю. Автори висвітлюють акустичні та біофізичні засади співацького процесу, педагогічні умови голосоутворення, методи вокального навчання та вокальної діагностики. Рекомендовано студентам вищих навчальних закладів і вчителям музики шкіл різного типу.