V Всеукраїнська наукова конференція "Домбровські хімічні читання – 2012" - (:unkn) unknown (My University, 2012)
Матеріали конференції містять праці науковців із дослідницьких і навчальних закладів України та близького зарубіжжя і присвячені широкому колу питань органічної та біоорганічної хімії і методикам їх викладання. Видання адресоване вчителям, науковцям, викладачам, аспірантам та студентам, всім, хто цікавиться сучасним станом природничих наук.
(до 100-річчя з дня народження відомого українського вченого, професора А.В. Домбровського)