ПОМИЛКОЗНАВСТВО - Пасік, Надія (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2020)
Робочий зошит із помилкознавства укладений відповідно до чинної навчаль ної програми курсу, містить плани практичних занять, списки рекомендованої літератури, завдання для виконання в аудиторії і вдома, вказівки до модуля самостійної роботи, а також зразки аналізу помилок і класифікаційні таблиці. Для студентів спеціальностей 061 Журналістика (Видавнича справа і редагу вання) та 014.01 Середня освіта (Українська мова і література), слухачів Центру суміжних професій за напрямом «Основи журналістики». Матеріали стануть у пригоді всім, хто вдосконалює культуру мовлення