ФОРМУВАННЯ ІНТЕРЕСУ ДО ВОКАЛЬНО-ХОРОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Дяченко, Т. О.; Костенко, Л. В. (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Стаття присвячена проблемі формування інтересу до вокально-хорової діяль- ності; розкрита сутність пізнавального інтересу як одного з найбільш значу- щих мотивів навчання, проаналізовані загальні причини зниження зацікавленості учнів до навчального процесу та визначені педагогічні умови їх вирішення.
Keywords: інтерес; пізнавальний інтерес; мотивація