Педагогічні технології в початковій школі: навчально-методичний посібник для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв спеціальності 013 Початкова освіта - Дубровська, Л. О.; Дубровський, В. Л.; Бобро, А. А. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
Навчально-методичний посібник «Педагогічні технології в початковій школі» розроблений для студентів ІV курсу факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв 013 Початкова освіта і містить комплекс матеріалів: питання та матеріали до лекційного курсу, структуру навчальної дисципліни, питання семінарських та лабораторних занять, завдання для ІНДЗ, самостійної роботи, питання для екзамену, орієнтовні теми до передбачених курсових робіт; методичні матеріали для проведення лабораторних занять, додатки.
Keywords: педагогічні технології; початкова школа