Вплив варіантів відповідей у тестах на засвоєння англійської лексики - Свирид, Андрій Володимирович (My University, 2024)
Науковий керівник: Плотніков Є. О., к пед. наук., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя; Рецензенти: Смелянська В. В., к. пед. наук, доцента кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя; Міщенко О.В. учитель англійської мови Ніжинської загальноосвітньої школи №7, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист.