«Національно-культурна риторика німецькомовного політичного дискурсу: на матеріалі новинних повідомлень» - Петриченко Володимира Віталійовича, Володимир Віталійович (My University, 2020)
Науковий керівник: Щербак Олена Миколаївна, канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Рецензенти: Ролік Анатолій Васильович, канд. філол. наук, доцент кафедри німецької мови; Талавіра Наталія Михайлівна, канд. філол. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов