МУЗИЧНО-ДРАМАТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ТВОРЧОЇ ІНДИВІДУАЛЬНОСТІ - Хмелюк, Я. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті висвітлено сутність музично-драматичної діяльності. Окреслено проблему взаємозв’язку різних видів мистецтва. Визначено виховний потенціал дитячої опери (мюзиклу, музичного спектаклю). Проаналізовано результати використання даної форми роботи на практиці. Обґрунтовано необхідність упровадження музично-театралізованих форм роботи в навчальний процес.
Keywords: творча індивідуальність; творча особистість; креативність; театралізоване дійство