Використання Excel в економiчних розрахунках - Фетісов, В. С.; Канівець, Т. М. (Ніжин: Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2006)
У посібнику описані засоби Excel для виконання економічних розрахунків. Розроблені лабораторні роботи для закріплення знань із використанням фінансово-економічних функцій, які входять до складу внутрішніх функцій Excel
Keywords: Exel; електронна таблиця; електронна таблиця Excel; економіка; фінансовий аналіз; підтримка прийняття рішень; розрахунок амортизації