МЕТОДИКА НАВЧАННЯ МАТЕМАТИЧНОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ В ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2021)
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни «Методика навчання математичної освітньої галузі в початковій школі» передбачений для студентів ІІІ курсу факультету психології та соціальної роботи спеціаль-ності 013 Початкова освіта і містить: загальна інформація, навчальний матеріал, питання лекцій, питання та практичні завдання до практичних та лабораторних занять, завдання для ІНДЗ, самостійної роботи, тести, питання до контрольної роботи та екзамену, список використаних джерел, додатки.
Навчально-методичний посібник