Книжкова спадщина грецької спільноти міста Ніжина ХVII-XIX ст. у фондовому зібранні бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2016)
У статті аналізується історія формування, склад та сучасний стан колекції стародруків, рідкісних та цінних видань бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, що пов’язана з діяльністю грецької спільноти міста Ніжина XVII-XIX ст
Keywords: Ніжин; історія; ніжинські греки; Ніжинське грецьке Олександрівське училище