МОВНІ РЕАЛІЇ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ВИБОРЧОЇ СИСТЕМИ США - Баранець, Аліна Володимирівна (My University, 2019)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна, к.п.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов. Рецензент: Тхір Маркіян Богданович, к.ф.н., доцент кафедри перекладу та філології ПВНЗ Університету Короля Данила. Рецензент: Данильченко Ірина Валеріївна, к.ф.н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов