АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ МОРФОСКУЛЬПТУРИ У МЕЖАХ ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Мироненко, Павло Леонідович (My University, 2020)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: бакалавр наук про Землю; Освітньо-професійна програма: Науки про Землю, Спеціальність: 103 Науки про Землю Науковий керівник: Філоненко Юрій Миколайович, кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Барановська О. В., кандидат географічних наук, доцент