ВІДТВОРЮВАЛЬНА ЕНЕРГЕТИКА: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ В УКРАЇНІ - Жовтик, Анна Вікторівна (My University, 2019)
КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА на здобуття освітнього ступеня: магістр середньої освіти, викладач географії, вчитель біології; Освітньо-професійна програма: Середня освіта (Географія) Спеціальність: 014 Середня освіта (Географія) Науковий керівник: Філоненко І.М., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Афоніна О.О., кандидат географічних наук, доцент Рецензент: Зеленська О.О., кандидат економічних наук, завідувач кафедри туризму Чернігівського технологічного університету