ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ФІЗКУЛЬТХВИЛИНОК ТА ФІЗКУЛЬТПАУЗ У НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ - Дубровська, Л. О.; Долматова, М. П.; Бойко, М. В. (Видавництво НДУ ім. Миколи Гоголя, 2017)
У статті автори торкаються проблеми впливу фізкультхвилинок та фіз-культпауз на активізацію навчально-пізнавальної та рухової діяльності школя-рів молодшої школи, розкривають і аналізують сутність та значення їх у режимі шкільного дня молодшого школяра і визначають особливості й необхідність їх використання у навчально-виховному процесі початкової школи.
Keywords: культура здоров’я; здоровий спосіб життя; режим шкільного дня; фізкультурні хвилинки і фізкультурні паузи