«Дидактичні основи організації диференційованого навчання молодших школярів» - Полубень, Оксана Леонідівна (My University, 2019)
Науковий керівник Філоненко Олена Станіславівна, канд. пед. наук, доцент Рецензенти: Мельничук О.І. заступник директора з навчально-методичної роботи, викладач Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І.Я. Франка, канд. пед. наук Дубровська Л.О. канд. пед. наук, доцент кафедри педагогіки, початкової освіти та освітнього менеджменту НДУ імені Миколи Гоголя