Географія ґрунтів - Шовкун, Т. М. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2023)
У навчально-методичному посібнику дана характеристика ґрунтів світу з використанням індексів генетичних горизонтів за Соколовським. Призначений для студентів які навчаються на спеціальностях 106 Географія, 103 Науки про Землю та 014 Середня освіта (Географія), а також для всіх, хто цікавиться географією ґрунтів
Keywords: ґрунт; географія; географія ґрунтів