Навчання іншомовного говоріння студентів мовних ЗВО з використанням вербальних опор - Остапенко, Олена Віталіївна (My University, 2019)
Науковий керівник: Давиденко О. B., канд. пед. наук, доцент кафедригерманської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензент: Богачик М.С., канд. пед. наук, доцент кафедри практики англійської мови Рівненського державного гуманітарного університету; Рецензент: Шевченко С.І., канд. пед наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов НДУ ім. Миколи Гоголя.