«Етнономінації в німецькомовних художніх текстах письменників-мігрантів» - Шкурат, Вікторія Віталіївна (My University, 2020)
Науковий керівник: к. філол. наук Блажко М. І.; Рецензенти: доктор філол. наук, професор Потапенко С.І., канд. філол.наук, доцент кафедри німецької мови Щербак О. М.