Наука і суспільство: Історія. Культура - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2024)
У колективній монографії «Наука і суспільство: Історія. Культура» європейський простір постає у багатогранному вимірі з широким хронологічним діапазоном. Акцентується увага на важливих подіях і явищах різних епох. Матеріали надруковані в авторській редакції. За достовірність фактів, цитат, власних імен, посилань на джерела та інших відомостей відповідають автори публікацій