Формування компетентності в англомовному аудіюванні учнів старшої школи засобами Інтернет подкастів - Цирин, Любов Олексіївна (My University, 2023)
Науковий керівник: Давиденко О. В., канд. пед. наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов; Рецензенти: к. пед. н., доцент кафедри практики англійської мови та методики викладання Богачик М. С., к. пед. н., доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Смелянська В.В.