Педагогічна творчість 3-тє видання, доповнене - Пихтіна, Н. П. (Видавництво НДУ ім. М. Гоголя, 2016)
Навчальний посібник вміщує інформацію з усіх тем, передбачених навчальною програмою, та відповідні модулі робочої програми (лекційних, семінарських та лабораторних занять, індивідуальної та самостійної роботи). Рекомендується для використання викладачами і студентами педагогічних спеціальностей ДНЗ.
Keywords: професійний портрет; вихователь; педагогічна діяльність; театральна діяльність; внутрішня техніка; зовнішня техніка; педагогічний такт; педагогічна етика