Наукові записки. Серія "Психолого-педагогічні науки" (Ніжинський державний університет імені Миколи Гоголя) № 1, 2020 рік - (:unkn) unknown (НДУ імені Миколи Гоголя, 2020)
Рекомендовано Вченою радою Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Протокол № 13 від 11.06.2020 р.
ІV мистецько-педагогічні читання пам’яті професора О. Я. Ростовського "Мистецька освіта України: трансформація вітчизняного досвіду в європейський простір"