МЕТАФОРИЗАЦІЯ ОСВІТИ В АНГЛІЙСЬКІЙ МОВІ (НА МАТЕРІАЛАХ ЗМІ) - Бистра, Марія Олександрівна (My University, 2022)
Науковий керівник: Серебрянська Ірина Миколаївна, доктор філологічних наук, професор, кафедри прикладної лінгвістики, Рецензенти: Тезікова Світлана Володимирівна, кандидат педагогічних наук, професор кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов