Колекція кириличних стародруків бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя: історія формування і сучасний стан - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2011)
Висвітлюється історія формування колекції кириличних стародруків у фондовому зібранні Бібліотеки імені академіка М.О.Лавровського Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
Keywords: Ніжин; Музей рідкісної книги; Кириличні стародруки