Вокальні твори на вірші поетіввипускників Ніжинської гімназії вищих наук князя Безбородька - (:unkn) unknown (Видавництво НДУ, 2005)
У репертуарно-методичному посібнику представлені вокальні твори на вірші випускників Ніжинської гімназії вищих наук князя Безбородька М.Гоголя та Н.Кукольника, покладені на музику відомим українським композитором Ф.Надененком та видатним російським композитором Ф.Глінкою. Ці твори можуть служити педагогічним матеріалом у класах сольного співу музичних факультетів, педагогічних коледжів, музичних шкіл. Короткі анотації до романсів включають в себе вказівки щодо типу голосу, для якого написаний твір, діапазону та ступеня складності, визначення характеру твору, доцільність його виконання для вирішення певних вокально-технічних завдань, а також деякі методичні пояснення. Знайомство із сольною вокальною літературою долучає студентів до скарбниці світової музичної культури, розширює їх кругозір, вчить правильно розуміти стильові особливості вокальних творів. ББК