Дискурс англомовного ділового листування: лексико-граматичний аспект - Вакулко, Ірина Олександрівна (My University, 2024)
Науковий керівник: Нагач Марина Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензент: Міщенко Тетяна Віталіївна, кандидат філологічних наук, доцент кафедри германської філології та методики викладання іноземних мов Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя; Рецензент: Шавловська Тетяна Сергіївна, кандидат філологічних наук, доцент, Ізмаїльський державний гуманітарний університет