Елементи теорії многочленів у шкільній алгебрі - Олексієнко, Юлії Олександрівни (My University, 2021)
У роботі розглянуто поняття «многочлена», його види та застосування, операції, які виконуються над многочленами, алгоритм Евкліда, теорема Безу, схема Горнера, симетричні многочлени, застосування многочленів 1-ої змінної та симетричних многочленів. Підібрано добірку завдань практичного змісту, які надають зразок застосування кожного з методів розв’язання.
Keywords: многочлен; операції над многочленами; похідна многочлена; симетричні многочлени