Греки в історії Ніжина - Морозов, Олександр Сергійович (My University, 2017)
Нове видання із серії «Греки в Ніжині», започаткованої Ніжинським грецьким товариством імені братів Зосимів ще у 90-х роках минулого століття, присвячене грецьким пам’яткам старовинного Ніжина, насиченому подіями минулому грецької спільноти та її великому внеску в історію та культуру нашого рідного міста та України в цілому. Видання розраховане на краєзнавців, культурологів, істориків, студентів та широкий читацький загал, якому цікава історико-культурна спадщина Ніжина, історія грецько-українських історичних та культурних взаємин.
Фотоальбом: присвячується 360-тій річниці універсалу Богдана Хмельницького, наданого ніжинським грекам, 330-тій річниці заснування Ніжинського грецького братства та 200-тій річниці відкриття Ніжинського грецького училища
Keywords: Ніжин; ніжинські греки; ніжинське грецьке братство