Використання дидактичних ігор у формуванні пізнавальної активності дітей дошкільного віку - Єрмак, Катерина Вадимівна (My University, 2019)
Керівник: Папуча Микола Васильович, доктор психологічних наук, професор Рецензенти: кандидат психологічних наук, доцент Пісоцький О.П. ; кандидат педагогічних наук, доцент Голота Н.М
Keywords: пізнавальна активність; дидактична гра