Соціальна робота з вихованцями соціального гуртожитку схильними до девіантної поведінки - Митропан, Ярослав Анатолійович (My University, 2020)
У магістерській роботі проаналізовано проблему соціальної роботи з вихованцями соціального гуртожитку, схильними до девіантної поведінки. Зокрема, в роботі розкрито зміст основних понять "девіант", "девіантна поведінка". Робота містить аналіз психолого-педагогічної характеристики девіанта, причин виникнення девіантної поведінки, форми вияву девіантної поведінки. В роботі проведене дослідження виявлення різних форм девіантної поведінки у вихованців соціального гуртожитку. Подано основні рекомендації соціальним педагогам щодо організації соціально-педагогічної профілактики девіантної поведінки серед вихованців соціального гуртожитку.
Keywords: Девіантна поведінка; соціально-педагогічна профілактика; соціальний гуртожиток; вихованець соціального гуртожитку