ВПЛИВ БІОПРЕПАРАТУ ПОЛІМІКСОБАКТЕРИН ТА ІМУНОПРОТЕКТОРА BAI-SI НА ОСНОВНІ МОРФО-ФІЗІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ І АСИМІЛЯЦІЙНІ ПРОЦЕСИ КУКУРУДЗИ - Терещенко, Оксана Олексіївна (My University, 2021)
Керівник доц. Гавій В.М.