Профілактика Інтернет-залежності підлітків в умовах ЗСО - Романенко, Марина Сергіївна (My University, 2019)
В роботі розглядаються теоретичні засади проблеми Інтернет-залежності підлітків: причини, ознаки та наслідки. Розкрито особливості соціально-педагогічної профілактики Інтернет-залежності підлітків в умовах школи. Розроблено соціальний проект щодо профілактики Інтернет-залежності серед підлітків в умовах школи. Здійснено емпіричне дослідження рівня Інтернет-залежності підлітків в умовах школи та форми їх дозвілля.
Keywords: соціальна робота; підлітки; інтернет-залежність; соціальна педагогіка